Για Εμάς

Για Εμάς

Story

All about extraordinary accessories.

Γενικές πληροφορίες

Το MyBanana ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2012 για να καλύψει τις ανάγκες του φανατικού και ενθουσιώδη gadgetakia, ο οποίος διεκδικεί μια πιο ιδιαίτερη εμπειρία από τις ηλεκτρονικές του συσκευές.

Η ιδέα είναι πως τα αξεσουάρ δεν θα μας αλλάξουν τη ζωή αλλά θα μας την κάνουν λίγο πιο εύκολη, λίγο πιο ενδιαφέρουσα, λίγο πιο χρωματιστή και λίγο πιο χαρούμενη.

 

Αποστολή

"..να παρέχει τα πιο ιδιαίτερα και μοναδικά αξεσουάρ και gadgets σε όλους τους φανατικούς του κόσμου."

  

Το Όνομα

Έπειτα από πολλή σκέψη και προσπαθώντας να σκαρφιστούμε ένα ιδιαίτερο όνομα, το οποίο θα αντανακλά το αντικείμενο και το χαρακτήρα της εταιρείας, ο ιδρυτής μας κατέληξε στο όνομα MyBanana.

Οι μπανάνες, όπως και τα μήλα, είναι φρούτα – εύκολο. Δυστυχώς, το banana.com δεν ήταν διαθέσιμο, το οποίο δεν βοήθησε πολύ. Τα αξεσουάρ όμως υπάρχουν για να κάνουν τις συσκευές μας λιγάκι πιο προσωπικές και πιο μοναδικές. Κι έτσι προέκυψε το όνομα MyBanana – η μπανάνα ΜΟΥ.

Fun Fact:Μία μπανάνα μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση! Είναι το μοναδικό φρούτο που βοηθά τον οργανισμό να παράγει σερoτονίνη, ένα φυσικό συστατικό με αντικαταθλιπτική δράση.

  

Τα Προϊόντα

Τα προϊόντα μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα και τεσταρισμένα μεταξύ των εκατομμυρίων αξεσουάρ που υπάρχουν εκεί έξω. Κατά το σύνολο τους, είναι:

Exceptional    Μοναδικά    Χειροποίητα    Vintage    Extraordinary    Ιδιαίτερα    Καινοτόμα    Χαρούμενα    Πολυτελή    Διαφορετικά    Έξυπνα    Προσωπικά

 

Οι Πελάτες μας

Τους (σε) αγαπάμε.

 

Είμαστε στη διάθεσή σου για όποια βοήθεια χρειαστείς!

MyBanana Team