Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Δεν θέλουμε ΠΟΤΕ κανένας πελάτης μας να μείνει δυσαρεστημένος από την αγορά του!

Θα ήθελες να επιστρέψεις κάτι;

Δεχόμαστε οποιοδήποτε προϊόν για επιστροφή αν δεν παραμείνεις ικανοποιημένος από την αγορά σου, με την προϋπόθεση φυσικά ότι είναι εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβες την παραγγελία.

Διάβασε Περισσότερα στους Όρους Χρήσης 

Αν το προϊόν είναι άθικτο και δεν έχει αποσυσκευαστεί από την αρχική του συσκευασία, τότε θα προχωρήσουμε σε επιστροφή της συνολικής του αξίας!

Εφόσον το προϊόν έχει ανοιχτεί, τότε θα πρέπει να γίνει έλεγχος για την ακεραιότητα του και θα μπορέσουμε να σου επιστρέψουμε τη συνολική του αξία μόνο σε μορφή εκπτωτικού κουπονιού για επόμενες αγορές σου από το κατάστημά μας.

Φυσικά υπάρχει η περίπτωση να έχουμε κάνει λάθος (κι εμείς άνθρωποι είμαστε!) και να φτάσει στην πόρτα σου κάποιο λάθος προϊόν.

Σε αυτήν την περίπτωση η χρέωση των μεταφορικών για την επιστροφή του προϊόντος είναι φυσικά δικιά μας!

Θέλεις να ανταλλάξεις με κάποιο άλλο προϊόν;

Ακόμα κι έτσι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να μας στείλεις ένα email και να μας ενημερώσεις με το τι ακριβώς θέλεις και θα σε εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ελαττωματικα προιοντα

Νομίζεις ότι το προϊόν που παρέλαβες έχει κάποιο ελάττωμα;

Εάν πιστεύεις ότι το προϊόν που παρέλαβες είναι ελαττωματικό επικοινώνησε μαζί μας για να καταγράψουμε το γεγονός και να σε ενημερώσουμε για τις δυνατότητες ελέγχου και αντικατάστασης από την επίσημη αντιπροσωπία του προϊόντος.

Ο τρόπος διαχείρισης ελαττωματικών προιόντων διαφέρει ανά αντιπροσωπία, αλλά προσπαθούμε πάντα να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας!

Συμπλήρωσε την Φόρμα Επιστροφών

Οι επιστροφές, πάντα κατόπιν συνεννόησης, μπορούν να γίνουν στην παρακάτω διεύθυνση:

MyBanana

HDG ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ

Χαρίτων 33, Παλαιό Φάληρο

ΤΚ 17564