Αποστολές Παραγγελιών

Αποστολές Παραγγελιών

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ  

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΙ


Θέλουμε πάντα να παραδίδουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, όπου κι αν βρίσκεσαι...

Και πάντα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να το πετύχουμε αυτό!

Λίγο πιο αναλυτικά:

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται πάντα από το απόθεμα που έχουμε στην αποθήκη μας, τη διαθεσιμότητα του προϊόντος, την ώρα και μέρα που μπαίνει η παραγγελία και τον τόπο παράδοσης. 

Για αποστολή της παραγγελίας στην Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέσω ΕΛΤΑ Courier ή 0-2 εργάσιμες μέρες μέσω Bondex Bicycle Courier.

Στις δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας η παράδοση θα πραγματοποιείται στο πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ  της περιοχής. 

Η  Bondex Bicycle Courier είναι ο οικολογικός μας συνεργάτης για παραδόσεις παραγγελιών ( που γίνονται μέχρι 2μμ Δευτέρα - Παρασκευή) μέσω ποδηλάτου και αυθημερόν (βάσει διαθεσιμότητας) στην περιοχή της Αττικής (Η υπηρεσία αποστολής Bondex Bicycle Courier είναι προσωρινά μη διαθέσιμη).

Για παραγγελίες με παράδοση στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 3-5 εργάσιμες ημέρες. 

    Για παραγγελίες με αντικαταβολή υπάρχει χρέωση 2 €.

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται πριν τις 14:00 θα επεξεργάζονται την ίδια εργάσιμη ημέρα, ενώ ληφθείσες παραγγελίες μετά τις 14:00 θα επεξεργάζονται την επομένη εργάσιμη. 

Άμεση Παραλαβή 

Για παραγγελίες με άμεση παραλαβή από το MyBanana θα πρέπει πρώτα να έχει υπάρξει τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με το MyBanana. 

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε πάντα να μας στείλετε ένα email στο Hello@MyBanana.com ή να μας καλέσετε στο 210 - 94 10 206 και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε :)